lauantai 31. elokuuta 2013

Matkamies nimeltä Lettu

...Oikealta nimeltänihän olen Hanna-Leena, mutta Lettu-nimi on ollut mulla jo yläasteen seitsemänneltä luokalta asti. Pakko vielä sanoa, ettei nimen takana ole mitään häröä!
 

Lempi kohteeni ulkomailla on ehdottomasti Englanti. Olen joskus ala-asteella ollut Lontoossa ja Skotlannissa perheeni kanssa - rakasuin siihen maahan jo silloin. Rakastan Englannissa olevia ihmisiä: aina niin älyttömän kohteliaita, mukavia ja hirmuisen vieraanvaraisia. Vaikka siellä sataa paljon, olen aina jotenkin onnistunut olemaan siellä kun aurinko paistaa! I just love that country.
 

O
len käynyt siis Skotlannissa, Lontoossa useamman kerran, Birminghamissa sekä Walesissa (...ja walesissa olen käynyt Cardiffissa, Tenbyssä, Manorbierssä ja Pembrokeshierissä). Sen lisäksi Kreikassa neljä kertaa (Haniassa kaksi kertaa, Samoksella sekä Pargassa) Maltalla, Hollannissa, Mallorcalla, Tanskassa, Virossa, Ruotsissa, Kanarialla ja niiden lisäksi päiväretkillä Albaniassa, Turkissa Kusadasissa, Siciliassa ja Korfulla. jnejnejne...
 
Haluaisin matkustaa eniten ehkäpä Barbadokselle, Dominikaniseen tasavaltaan, Kuubaan tai johonkin yhtä eksoottiseen paikkaan! Aasiaan olisi super kivaa mennä reppureissaamaan, tai edes käymään. Jos oikeasti mietitään, haluaisin matkustaa ihan kaikkialle maailmassa! On niin paljon kaikkea, mitä ei ole vielä nähnyt tässä maailmassa ja se kaikki vain odottaa, että pääsee itse kokemaan ja näkemään kaiken upeuden tässä maailmassa! 
 
Paras matkamuistoni täytyy olla vuoden 2012 keväällä tekemä Englannin-reissailumatka kaverini Mintun kanssa. Käytiin Lontoossa ja sieltä mentiin moikkaamassa kaveriani Joshuaa Walesiin, josta matkamme jatkui Birminghamiin ja sieltä takaisin Lontooseen. Ei tuota matkaa voi edes sanoinkuvailla, kerrassaan mahtava!
 
Ikävin matkamuistoni on Lontoosta samaiselta matkalta, kuin paras muistonikin. Vikana iltana mentiin kaverini Mintun kanssa kauppaan ja hostelliin tekemään ruokaa, oltiin poissa ehkä puoli tuntia ja siinä välissä joku paskiainen oli ehtinyt ryöstää meidät hostellin huoneesta: Mintun 600€ järjestelmäkamera ja mun käteiset oli tipotiessään. Kymmenen päivän aikana oltiin otettu yli 1000 kuvaa, ja sinne ne kaikki sitten meni.......
 

Unelmani on muuttaa joskus pois Suomesta, koska suoraansanoen vihaan tätä paikkaa. Kesällä on ihan jees, mutta sekin on niin lyhyt ja masentaa entisestään, kun teitää että kohta tuleekin taas kylmää, pakkasta ja pimeää. Ei sovi mulle, ei tosiaankaan. Unelmani on muuttaa Englantiin tai Irlantiin ja ostaa mökki jostain eksoottisesta paikasta.

Matkalta ostan aina muistoksi ystävälleni Kristalle jonkun pervon-matkamuiston. Kanarialta toin "panevat porsaat" suola- ja pippurisirottimet ja Kreikasta ostin korttipakan, jossa oli lähestulkoon alastomia miehiä poseeraamassa. Vähän huumoria elämään! 

Paras tapa yöpyä kohdemaassa on Hostellit, ainakin minun mielestäni. Hostelleissa tapaa yleensä uusia, mahtavia ihmisiä ja samalla tulee jonkunsortin leiri-olo, kun monta ihmistä nukkuu samassa huoneessa, yleensä kerrossängyissä, haha. Kaikenlisäksi se on äärettömän halpaa. Josset siis ole mikään kermaperse joka ei tyydy vähään, mene ihmeessä hostelliin majailemaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti